Liten vårmarknad lördag 15 april 10-16 i Brantevik

För första gången har jag bjudit in mina bästa kollegor till min nya plats i Brantevik. Det är företagare som jag haft glädjen att ha haft mycket att göra med under senare år och som är de bästa inom sitt gebit.

Narciss & Tulpan från Vik var jag själv med och startade för över 25 år sedan. Fortfarande bästa löksortimentet.

Lindbloms Frö har alltid varit min huvudleverantör av grönsaksfröer, krukor och sån’t man behöver när man ska odla. Ninni har åkt ända från Hammenhög.

Flora Manufaktur från Pixbo i Göteborg har alltid varit bästa mässkompisen och har kläderna man behöver när man ska vara ute och jobba.

Gerbianska, Gerben Tjerdsma, skicklig odlare med ett enormt sortiment och lika stort kunnande. Håller till på vackra Vargaslätten i Simlångsdalen. Värt ett besök!

Tommy Sjöstrand har levererat smidda spaljéer till mina luktärter i många år och har också mycket annat fint som kommer från hans verkstad i Kågerödstrakten.

Min äldsta dotter Molly har de senaste året givit sig ut på ett litet sidoprojekt som heter YDY Home. Hon gjuter spännande grejer i ett material som heter yesmonite med liv och lust.

Barnbarnen Lou och Billie kommer troligen servera lite kaffe och något de bakat. De är lite små ännu och leveransen är osäker.

Själv hoppas jag ha lite plantor att sälja och de allra sista exemplaren av boken ”Luktärt”.

Fartygsgatan 13 är adressen för Blomstersafaris lilla kontor. Det ligger i ett villakvarter med begränsade parkeringsmöjligheter. Det finns parkeringar vid havet och det är fint att promenera upp genom gatorna till min nya plats. Vid havet finns både restauranger och möjligheter att fika eller äta en bättre måltid.

Glöm inte att ta en promenad på Grönet utmed havet. Vackraste platsen på jorden!

Eftersom Konstveckan pågår finns gott om konstnärer att besöka och matställen att testa.

Varmt välkomna!

Det lilla torget kallar jag Svantes torg efter en man som satt i hamnen i Ramsvik i Bohuslän och knackade smågatsten när jag var barn. År efter år.
Blomstersafaris kontor och växthus.

GPS-koordinaterna till Blomstersafari Frö & Förlag AB i Brantevik är 55.5165, 14.3436389

Här är en karta som kan hjälpa er att hitta i Brantevik:

Lämna ett svar