Ny butik med luktärtsfrön

Det händer ganska ofta att jag blir uppringd av någon som är i Branteviks närhet och vill köpa fröer eller en bok.

Det har gjort att jag söndagen den 3 december öppnar en liten självbetjäningsbutik på Fartygsgatan 13 i Brantevik.

Ny butik med luktärtsfrön

Där kan man finna fröer, böcker, affischer, kort och kanske lite annat. Så här till att börja med kan du köpa boken ”Blomster – Odla egna snittblommor’” till ett bra pris, men i övrigt är det samma priser i butiken som i webbshopen.

Under sommarhalvåret har jag planerat för växtförsäljning utanför butiken. Luktärtsplantor förstås, men också annat spännande. Både perenner och ettåringar som jag odlat själv. Jag älskar ju att odla.

Ny butik med luktärtsfrön

Den lilla butiken kommer att ha öppet 08–20 alla dagar. Det är bara att öppna dörren och kliva in.

Man betalar med Swish. Eftersom det inte finns personal på plats är det enda betalningssättet.

Välkommen!
Cecilia

Lämna ett svar